300+ jaar ervaring

Korte levertijd

Werken met vele materialen

Home » CNC-kanten
CNC-kanten is een methode waarbij metalen platen met behulp van computergestuurde machines in specifieke hoeken worden gebogen. CNC-kanten zorgt voor herhaalbare precisie bij elk onderdeel, waardoor complexe vormen en patronen mogelijk zijn zonder kwaliteitsverlies. Deze techniek wordt veel gebruikt in diverse industrieën voor maatwerkoplossingen en zo ook bij ons, Vergeest Metaaltechniek uit Wijchen.

Wat kunt u met CNC-kanten?

Bij CNC-kanten wordt een metalen plaat, zoals rvs of dik staal, door een computergestuurde kantbank nauwkeurig in de gewenste vorm gebogen. Het proces begint met het invoeren van de exacte specificaties in de CNC-machine, die vervolgens het buigproces automatisch uitvoert met hoge precisie en herhaalbaarheid. Door gebruik te maken van CNC-technologie kunnen wij zeer complexe vormen en patronen realiseren, waarbij elke buiging exact gelijk is aan de vorige. Dit maakt CNC-kanten ideaal voor zowel enkelstuks als seriewerk. De nauwkeurigheid van de machine en de reductie van menselijke fouten zorgen voor efficiënte productie en minimale verspilling van materiaal, wat uiteindelijk bijdraagt aan lagere kosten en een consistente kwaliteit.

Bent u op zoek naar een specialist in het kanten van CNC?

Maak snel een vrijblijvende afspraak

Wilt u gebruikmaken van onze expertise in CNC-kanten? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak bij ons metaalbedrijf. Wij helpen u graag met het kanten en wij doen dat altijd met de hoogste precisie. Ons team staat klaar om uw project tot een succes te maken.

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.