300+ jaar ervaring

Korte levertijd

Werken met vele materialen

Home » Staal kanten
Staal kanten kunnen wij bij Vergeest Metaaltechniek uit Wijchen met uiterste nauwkeurigheid en hiermee staalplaten in de gewenste hoeken en vormen buigen. Door staal te kanten kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden voor diverse toepassingen. Ons vakmanschap en geavanceerde machines zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking van al uw kantwerk.

Hoe werkt staal kanten?

Bij staal kanten wordt een stalen plaat door middel van buigkracht in een specifieke hoek of vorm gebracht. Dit proces vereist nauwkeurigheid en ervaring om ervoor te zorgen dat de juiste buighoek wordt bereikt zonder vervorming of scheurtjes in het materiaal. Onze geavanceerde kantbanken maken het mogelijk om zowel dunne als dikke staalplaten met hoge precisie te buigen. Voor dik staal gebruiken wij krachtige machines die in staat zijn om zelfs de zwaarste platen nauwkeurig te kanten, waardoor wij oplossingen kunnen bieden voor allerlei constructie- en maatwerkprojecten.

Bent u op zoek naar een specialist in het kanten van staal?

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u op zoek naar een specialist in staal kanten? Maak dan een vrijblijvende afspraak door contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag als ervaren metaalbedrijf. Of u nu kleine of grote projecten heeft, laat het kanten gerust aan ons over. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met de beste oplossingen voor uw project.

Neem contact op

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.